Smart med batteri? Og ”Smarte” batterier!

Er det smart at få et batteri med til et solcelleanlæg? Måske.

Skriv eller ring for at høre mere og få et uforpligtende tilbud eller læs selv mere herunder.

Batteriet I et solcelleanlæg er en stor del af omkostningerne ved et komplet solcelleanlæg. Så det er en reel overvejelse hvorvidt det er nødvendigt for dig.

Det er egentligt ikke så svært for dig at afgøre. Du skal bare vide hvornår du normalt bruger din strøm. Et solcelleanlæg producerer selvfølgelig primært strøm i dagtimerne. Så bruger du primært din strøm i dagtimerne, vil du som udgangspunkt kunne spare batteriet væk. Dette vil ofte være tilfældet for virksomheder. 

Er du derimod en familie, vil du som oftest bruge din strøm om aftenen, hvor priserne som regel også er højere. I så fald bør man tilvælge en batteriløsning som en del af sit solcelleanlæg.

Ved at tilvælge et batteri, får du derfor det optimale ud af dit solcelleanlæg - til gavn for både klimaet og din elregning.

Hvad er så et ”Smart batteri”

Et ”Smart” batteri er som det lyder et intelligent batteri. Et ”Smart” batteri analyserer situationen og vælger aktivt den løsning der er bedst for både din elregning og klimaet. 

På baggrund af dit forbrugsmønster, vil batteriet analysere vejrudsigten, din forventede egenproduktion og de forventede elpriser. Batteriet beslutter og styrer kontinuerligt hvad der er bedst for netop dig; Brug strømmen? Opbevar den? Sælg den? Således vil du altid sælge strøm når det er dyrest og købe når det er billigst. 

Med andre ord, et ”smart” batteri tænker for dig, og vil selvstændigt sørge for at optimere strømmen i dit hjem – til gavn for klimaet og din energiregning.

Det gælder uagtet om du har et solcelleanlæg, husstandsvindmølle eller ingen egenproduktion overhovedet. Det giver mening i alle situationer.

Kontakt os uforpligtende for at høre mere omkring dine muligheder