Batterier

Batterier fås i alle størrelser. De mindste er ikke større end en skuldertaske og kan kun lagre få kWh, mens de største er overgår en container i størrelse og kan lagre op til 1000 kWh. Der er mange muligheder for at tilpasse størrelsen, da de fleste typer batterier sættes i serie. Vi hjælper med at vurdere hvilket behov du har. Det drives af dit forbrugsmønster, behov for forsyningssikkerhed og sammenhængen med en evt. solcelle- eller vindmølleløsning.

En batteriløsning kan bruges til at optimere en solcelle- eller vindmølleløsning, ligesom det kan skabe forsyningssikkerhed for din produktion eller husstand ved udfald på elnettet.

Batterierne har de seneste år været igennem en omfattende udvikling, og der eksisterer nu "intelligente" batterier, der analyserer forbrug, priser samt prognoser, således at man optimerer sit forbrugsmønster yderligere ved at lagre når strømmen er billig og trække på batteriet, når prisen stiger.

Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og uforpligtende snak ligesom du selvfølgelig kan anmode om et tilbud, hvis du allerede er længere fremme i processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.