Solcellefliser

PLATIO solcellefliser er højt virkende effektive solceller der kan integreres i det omkringliggende terræn og bygningsdele. PLATIO kan installeres som helt normale fliser ligesom de kan integreres i en terrasse løsning.

PLATIO er en unik og stilfuld måde at integrere vedvarende energi løsninger i byggerier, parker og hjem.

Fliserne er beskyttet til at modstå ridser og har antislip så de ikke bliver glatte i vådt vejr. Med den hærdede glasbeskyttelse og robuste ramme er fliserne fuldt modstandsdygtige til at håndtere fodgængere, cyklister og endda biler.

Som totalleverandør håndterer vi hele processen. Fra ordreafgivelse til overdragelse kan du læne dig tilbage. Vi leverer den komplette løsning for dig.  Skriv til os for et fast uforpligtende tilbud eller ring for at høre mere om dine muligheder.

PLATIO solcellefliser er lavet af plastikaffald

Rammen på fliserne er lavet af plastikaffald der ikke ellers kunne genbruges. Intet nyt plastik bliver brugt i forbindelse med produktionen af PLATIO. 1 m2 PLATIO solcellefliser svarer til 400 genbrugte PET plastik flasker.

Man kan både gå og køre på solcellefliserne

Ja, man kan både gå og køre på vores solcellefliser. 

Fliserne koster DKK 550 stykket eksklusive moms og man skal påregne ca. DKK 5.000 per m2 inklusive Micro inverter, stik mv. For hver 20 fliser installeres en mikroinverter.

Som udgangspunkt laver vi projektpriser. Ovenstående er dermed vejledende. Vi udregner eksakte priser når vi kender behovet og situationen.

Montage og tilslutning

PLATIO solcellefliser kan generelt set installeres på samme måde som helt normale fliser. Fliserne

leveres med sammenslutninger så fliserne ganske enkelt sammenkobles når de udlægges. I forhold til normale fliser, er der derved ikke et øget montagearbejde. Samtidigt vil de løbende generere grøn energi og besparelser på energiregningen.


For at udnytte den grønne strøm, skal der dog pålægges elektrisk arbejde og tilslutning. For ca. hver 20 fliser, installeres en mikroinverter. Den sørger for at fliserne leverer grøn og vedvarende energi til nettet.


Vi kan stå for levering af materialerne, ligesom vi kan være ansvarlige for hele udførelsen. Vi tilpasser løsningen til dit behov.

Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og uforpligtende snak, ligesom du selvfølgelig kan anmode om et tilbud, hvis de ellerede er længere fremme i processen.


Vi glæder os til at høre fra dig.