Helua Energi

Vi er en mindre virksomhed, skabt ud fra et ønske om at skabe skræddersyede løsninger, der kan gøre en forskel for den enkeltes økonomi og klimapåvirkning.

Vision:

Vi accelererer den grønne omstilling nedefra op. Det handler om, at vores kunder, partnere og medarbejdere får muligheden for at bidrage til den grønne omstilling.

Mission:

Som totalleverandør gør vi det simpelt og finansielt muligt, for private, virksomheder og landbrug, at omlægge til veludførte vedvarende energiløsninger.

Dyder:

  • Nærvær       - Vi kommer vores kunder ved. Sammen gennemgår vi mulighederne og finder den rette løsning til dig
  • Troværdighed  - Det vi siger er det vi gør - og vi stopper aldrig, før vi er helt i mål
  • Glæde       - Det skal være sjovt at rede klimaet
  • Meningsskabelse  - Vores løsninger skal give mening for den enkeltes behov, økonomi og klimapåvirkning

Vi er VE godkendte

VE-godkendelsesordningen medvirker til at sikre forbrugerne, at deres VE-anlæg installeres optimalt og energieffektivt.
VE-godkendelsesordningen er for virksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg. Der er tale om en ordning, der viser, at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.

Alexander Krasnik

Alexander er ejer og projektleder i Helua Energi. Alexander er uddannet officer og har 10 års erfaring med store internationale vedvarende energiprojekter og nye grønne teknologier. Eksempelvis var det Alexander der som projektleder færdiggjorde Amager Bakke (Copenhill).

Anders Buxbom

Anders er projektleder i Helua Energi, er uddannet Energi Specialist samt VVS'er og har 10 års erfaring med vedvarende energiløsninger. Foruden sit arbejde med vedvarende energi har Anders også 6 års erfaring fra forsvaret.

Helua Energi

Helua Energi blev oprettet  på baggrund af ønsket om at gøre det muligt for den enkelte at bidrage til den grønne omstilling. Vedvarende energiløsninger skal være let tilgængelige for alle. Helua Energi fokuserer derfor på lave priser, nærværende rådgivning og overtagelse af ansvaret.

Helen Lund

Helen Lund er administrativ medarbejder og sikrer der er styr på detaljerne og virksomhedens drift.

Yderligere informationer