Premium Solceller som en integreret del af din bygning

Disse solcellepaneler er en helt igennem unik løsning. Det er muligt at få arkitektdesignede vedvarende energiløsninger til dit hjem.

I forbindelse med nybyg og renoveringsopgaver kan det klimamæssigt, økonomisk og visuelt være en god løsning at indtænke solceller i facadeløsningen. Foruden at understøtte projektet med materialerne, kan vi bidrage med vejledning, beregninger samt forestå selve installeringen og tilslutningen såfremt du ønsker det. Løsningen er fleksibel og justeres i forhold til projektets behov.

Hvis man vil gøre en forskel for klimaet og samtidigt have en premium og unik solcelleløsning, så kan det her være panelerne for dig. Panelerne kan også bruges som i en traditionel solcelleløsning.

Vedvarende energi behøver ikke være grimt - tværtimod. Læs mere herunder.

Som totalleverandør håndterer vi hele processen. Fra ordreafgivelse til overdragelse kan du læne dig tilbage. Vi leverer den komplette løsning for dig.  Skriv til os for et fast uforpligtende tilbud eller ring for at høre mere om dine muligheder.

Unik teknologi giver unikke muligheder

CIGS (Copper Indium Gallium Selenide) teknologien i disse solpaneler adskiller sig markant fra de traditionelle silicium paneler der generelt er på markedet.

Vores designede paneler har en høj tolerance overfor skygger i forhold til de traditionelle paneler. I modsætning til typiske paneler på markedet (der hurtigt mister ydeevne) påvirkes disse paneler i langt mindre grad. Samtidigt er de mindre afhængige af retning og vinkel mod solen i forhold de traditionelle paneler. 

Disse paneler er derfor ikke alene markedets absolutte pæneste. De giver desuden monteringsmuligheder ulig andre løsninger på markedet.

Eksempelvis er disse paneler blevet monteret lodret på en nordvendt facade. Panelerne producerer rigeligt med energi grundet genskinnet fra de omkringstående bygninger!
Dette er en utænkelig situation for traditionelle paneler på markedet.

Solcellefacade

Panelerne er designet til at fungere som facadebeklædning og kan sættes direkte på konstruktionen til en standard ventileret facade. Mulighederne er derfor mange for at indarbejde en solcelleløsning i designet af nybyg eller renovering.

Det er ligeledes muligt at påsætte panelerne direkte på næsten alle typer eksisterende facader.

Hvad end det er dele af facaden eller måske I samspil med resten af facaden, kan man  få en flot og unik facade som generer besparelser på energiregningen alt imens bygningen bidrager til vores klima.

Markedets flotteste solceller

Vores Premium solcellepaneler adskiller sig markant for alt andet der er på markedet. Heldigvis kan du også få Premium panelerne monteret som helt normale solceller på dit tag.

Vil du gerne vil have solceller og gøre en forskel for klimaet, men synes det tidligere har været grimt? så har du her muligheden for at få en helt igennem smuk solcelleløsning der kan skabe et flot samspil med dit nuværende hjem.

Vi kommer gerne forbi med samples og ser på dine muligheder for at få en arkitektdesignet solcelleløsning til dit hjem.

Fåes i mange farver

Panelerne fås i flere farver. De første prototyper er klar i rød og terrakotta og flere kommer løbende til. 

Valget er frit ligesom det er muligt at sammensætte paneler i flere farver.

Har du en virksomhed med en særegen brandingfarve kan vi endda udvikle paneler i lige netop dit ønske.