Smartflower

Med en Smartflower får du en fuldautomatisk, unik og intelligent løsning. Smartflower følger altid solen og sikre en maximal effekt og udnyttelse af pladsen. En Smartflower er ikke alene den bedste solcelleløsning der findes, det er også den flotteste.


Hvorfor må vedvarende energi ikke være pænt og ikonisk?
Det mener vi godt det må, og vi mener det er pengene værd.

Foruden at genere effektiv og vedvarende grøn energi, synliggør Smartflower et commitment til den grønne omstilling. Dette kan medvirke og inspirere andre til at forfølge en grøn strategi.

Den årlige produktion er styret af vejret og den specifikke placering. Men man kan regne med, at en Smartflower i Danmark kan genere ca. 4.500 kWh om året. En Smartflower kan også kombineres med en batteriløsning.

Som totalleverandør håndterer vi hele processen. Fra ordreafgivelse til overdragelse kan du læne dig tilbage. Vi leverer den komplette løsning for dig.  Skriv til os for et fast uforpligtende tilbud eller ring for at høre mere om dine muligheder.

Levetid, Service og vedligeholdelse

Levetiden er på mellem 20-30 år og kræver minimal vedligeholdelse da den helt igennem er et kvalitetsprodukt. Der er ikke gået på kompromis med valg af materialer eller produktionsforhold. 

Vi foreslår dog at tegne en servicekontrakt med et årligt besøg, smøring af gear, kontrol af elektriske installationer og indstillinger. Vi hjælper selvfølgelig med at sætte denne op såfremt du ønsker dette. Typisk vil yderligere vedligeholdelse ikke være nødvendig.

Det er ikke besværligt at have en Smartflower.

Montage og tilslutning


Vi monterer som udgangspunkt Smartflower på jordspyd, men kan tilpasse montagen til alle forhold. Du kan planlægge på, at vi kan foretage montagen på en enkelt dag hvis det er på jordspyd.
En Smartflower kræver et areal på 5,5 meter i diameter for at kunne bevæge sig fuldt ud i forhold til solen.

En Smartflower skal tilsluttes elnettet. Det står vi selvfølgelig for. I praksis betyder det, at du kan sælge overskudsstrøm, når du overproducerer. Hvis solen ikke skinner vil du kunne trække på elnettet, så du altid har strøm til rådighed.


Læs mere om salg af overskydende elproduktion hos vindstød.


Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og uforpligtende snak ligesom du selvfølgelig kan anmode om et tilbud, hvis du allerede er længere fremme i processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.